Pre Inscripciˇ Estoreta 2018

Hui dia 6 de novembre queda obert el termini d'inscripciˇ per a les comissions que desitgen participar en la LVIII ediciˇ del nostre popular concurs del Cant de l'Estoreta Velleta.

Les bases de participaciˇ i la forma d'inscripciˇ, que posem en vostre coneixement, encara que podeu consultar-les en qualsevol moment en la nostra web www.fallaplazadelarbol.es sˇn les segŘents:

1. El terme d'inscripciˇ serÓ del 5 de novembre fins el 14 de gener.

2. Les 18 falles participants en la anterior ediciˇ tenen la plaša reservada. En cas de no fer efectiva la inscripciˇ de forma correcta i en el terme indicat, s'entendrÓ que renuncien a la seua participaciˇ i per tant perdran la seua plaša.

3. Donat el cas que el nombre de falles inscrites siga menor a 18 s'atendran les inscripcions de falles de nova participaciˇ fins a completar aquesta quantitat, mitjanšant sorteig p˙blic.

4. Per a fer efectiva la reserva i la inscripciˇ de les comissions caldrÓ enviar un comunicat al correu electr˛nic estoreta@fallaplazadelarbol.es fent-ho constar clarament i deixant les dades correctes de comunicaciˇ amb els organitzadors en el successiu.

5. En acabant i en qualsevol moment dins del terme d'inscripciˇ, les falles inscrites deuran de presentar el projecte de representaciˇ, complimentant degudament el formulari que es proporciona. Expirat el citat termini, la falla que no hi haja presentat el seu projecte s'entendrÓ que ren˙ncia a la seua participaciˇ.

Per a qualsevol aclariment es podeu dirigir al correu abans citat.

Esperant vore-vos participar en la present ediciˇ, rebeu una salutaciˇ.